Ontwerp

Ook als u bij het ontwerpen van uw niewekeuken kiest voor betrouwbare deskundige adviseurs, zult u zelf moeten aangeven wat uw wensen en verlangens zijn. Hoe beter u dit kunt des te meer tevreden zult u zijn met uw keuken. Een goede kwaliteit en juiste uitstraling geven uw keuken een aanzienlijke meerwaarde.

ZELF ONTWERPEN

Met de coronamaatregelen is het niet gemakkelijk een keuken uit te zoeken. Voor uw nieuwe keuken hebben wij een mooie oplossing. Met ons gratis online tekenprogramma kunt u zelf de keuken tekenen en ontwerpen. Aan de hand van u ontwerp geven wij u GRATIS advies. Zodat u weet wat er allemaal mogelijk is. En dan verzorgen wij u van brochures en samples zodat het ontwerp ook een gezicht krijgt. Ook kunnen wij op gepaste afstand bij u langs komen zodat wij  alle maten  controleren c.q. inmeten.
Als u dan nog met vragen zit kunnen wij een afspraak maken. U kunt op een veilige manier onze kleine huiselijke showroom bezoeken. Hier kunt u verschillende kasten en fronten zien. Tevens kunt u de samples van de werkbladen bekijken. De meest voorkomende apparaten zijn aanwezig. Maar ook brochures of de website van de fabrikant bied veel mogelijkheden. Via de link kunt u nu lekker aan de slag. Verras ons met u creatief ontwerp. Heeft u vragen info@nieuwekeuken.nl