Keukens

Een nieuwe keuken is een aanwinst voor jezelf en voor je huis. Je wilt dan natuurlijk wel dat het goed gebeurt.
Van ontwerp tot montage kunt u bij Stam Home Design/ NieuweKeuken.nl  rekenen op vakmanschap gebaseerd op jarenlange ervaring.
Verkoop van  keukens doen wij van uit een kleine huiselijke showroom te Nijeveen. Voor goed advies adviseren wij u een afspraak te maken. Wij komen dan graag op locatie de situatie te bekijken en in te meten. Aan de hand van die gegevens maken wij een ontwerp met u wensen. In de vervolg afspraak gaat u invulling geven aan het ontwerp door het juiste front te kiezen. Een werkblad is mogelijk in veel soorten en kleuren. De combinatie keuken werkblad maakt de uitstraling van de keuken. Voeg daar een mooie apparatenlijn aan toe en u krijgt het perfecte plaatje.
Ook is het mogelijk om zelf de keuken te plaatsen dan krijgt u altijd ondersteuning van ons mocht dat nodig zijn. Maar ziet u dat allemaal niet zitten kunnen wij u ook het traject van A tot Z voor u verzorgen. U heeft dan één aanspreekpunt van demontage tot oplevering. Moet er verbouwd of de installatie veranderd worden alles is mogelijk.
Ook leveren wij voor uw keuken werkbladen en  nieuwe apparaten bij keuken renovatie hier voor kunt u altijd een prijs opgave vragen via info@nieuwekeuken.nl

Werkbladen

KeukenlandDesign levert werkbladen in vele materialen, o.a. multiplex, massief hout, graniet, RVS, composiet, Kera Panel, Corian, Terrazzo etc

Eiken Havanna

Perolegno

Eiken Grijs

Eiken met knoesten natuur

Acacia

Belmond Grijd